Dunlop renova el seu acord de patrocini amb l’RCTB-1899 com a Pilota Oficial

16/12/2019

L’RCTB-1899 i Dunlop han ampliat l’acord de patrocini, vigent des de fa més d’una dècada, fins l’any 2022 amb la firma per part de Jordi Cambra, president del Club, i de Richard Jackson, director general de Dunlop España, el passat dimecres, 11 de desembre, en un acte celebrat a l’RCTB-1899.

Amb aquest nou acord, Dunlop es consolida com la marca de referència en pilotes de tennis al Reial Club de Tennis Barcelona-1899. A més a més, Dunlop és el patrocinador exclusiu de la secció de pàdel del Club, equipant als seus tècnics i a l’Escola, i també és la pilota oficial d’aquesta àrea amb nou model Prop Padel. Durant aquests tres anys, Dunlop també estarà present en nombrosos esdeveniments esportius del Club, tan com a pilota oficial com oferint material esportiu per a guanyadors i participants.

La mítica pilota Dunlop Fort All Court és una icona del tennis mundial i és la pilota oficial de l’RCTB-1899. Les millors metries primeres, els processos més moderns de fabricació i els controls de qualitat més exhaustius garanteixen que la pilota Dunlop Fort segueixi sent la referència de qualitat i rendiment al mercat internacional.

Des de fa més d’una dècada, la Dunlop és també la pilota escollida per disputar el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó i el Masters 1.000 de Madrid, els dos tornejos professionals de més prestigi del tennis espanyol. A més a més, des del 2019 Dunlop és la pilota oficial de l’Australian Open i de l’ATP, i s’ha convertit en la pilota més utilitzada al circuit ATP Tour.

Tanmateix, Dunlop va ser la primera marca internacional que va apostar pel pàdel, desenvolupant la primera pilota específica de pàdel i invertint des de fa més de 25 anys en la promoció del pàdel tan professional amb els jugadors del Team Dunlop Juani Mieres, Patty Llaguno i Ramiro Moyano, com amateur on Dunlop és sponsor tècnic i pilota oficial del circuit Mercedes i del Barcelona Padel Tour.