Damien Salvestre i Victòria Jiménez, campions del I RCTB-1899 Open Sub-18

31/08/2019

Durant tota la setmana s’ha viscut un gran ambient a les pistes del club amb la celebració per primera vegada d’aquest torneig ITF World Tennis Tour Juniors Grau 3

El francès Damien Salvestre i l’andorrana Victòria Jiménez han estat els vencedors de la primera edició del torneig ITF World Tennis Tour Juniors I RCTB-1899 Open Sub-18 de Grau 3. Els dos partits han estat molt igualats i s’han decidit al tercer set. Salvestre ha superat al barceloní Max Alcalá per 6-7(6), 6-4, 6-4. Jiménez ha vençut a la holandesa Anouck Vrancken per 6-4, 3-6, 6-3.

El torneig s’ha disputat a l’RCTB-1899 del 26 al 31 d’agost i ha comptat amb la participació d’alguns dels millors jugadors Sub-18 del món. Van assistir a l'acte d'entrega de premis: Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, Sergi Ferrer-Salat, vicepresident esportiu de l'RCTB-1899, Javier Soler, director esportiu de la Real Federación Española de Tenis, Iñaki Cabrera, director comercial i de màrqueting pel sud d'Europa de Wilson (patrocinador del torneig) i Éric Domènech, director del torneig. 

Els vencedors en dobles van ser, en categoria masculina, Thijmen Loof i Mario Mansilla després de no disputar-se la final per la lesió d’Igor Kudriashov, que prèviament s’havia retirat durant la semifinal individual. En categoria femenina, les campiones van ser Leyre Romero i Gerald González, que van vèncer a Ella Haavisto i Elena Karner per 6-3, 6-4.

El torneig va comptar amb el suport de Wilson com a pilota oficial de la competició.

Els altres tornejos a Barcelona, de Grau 4, seran del 3 al 7 de setembre al CT Barcino i del 9 al 15 de setembre a l’RC Polo.

PHOTOS