Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària de Socis 2020 de l'RCTB-1899

14/09/2020

El proper dimarts 29 de setembre tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, a les 18.00h en primera convocatòria i a les 18.30h en segona convocatòria.

En aquesta ocasió, i amb motiu de les restriccions a causa del COVID-19, es realitzarà de forma telemàtica, tal com estableix el Decret Legislatiu 1/2000 de la Secretaria General de l'Esport. En un breu període de temps s'enviarà l'enllaç per poder seguir l'assemblea en directe a través d'Internet.

A més a més, es votaran els diferents punts de l'ordre del dia a través d'una plataforma de vot electrònic, de manera que és absolutament essencial que cada soci major de 18 anys i amb dret a vot, tingui el seu correu electrònic degudament actualitzat, ja que només es permetrà el vot a aquells correus electrònics que tinguem validats a la base de dades del Club.

A la fi de l'Assemblea hi haurà un torn de preguntes a través de xat, mitjançant el qual els socis assistents, identificant-se amb el seu nom i cognoms, podran formular les seves qüestions, que seran respostes pels diferents membres de la Junta Directiva.

Per actualitzar les dades o deixar un correu electrònic cal dirigir-se a l'Oficina d'Atenció al Soci, tant de forma presencial com de forma telefònica 932.037.852 (Ext. 1) o mitjançant correu electrònic a ltorres@rctb1899.es. El termini per enviar la informació actualitzada acaba el dimarts 22 de setembre.

En els pròxims dies anirem actualitzant amb més informació i explicarem els detalls per poder registrar-se i fer les votacions.

En el document adjunt es pot consultar l'Ordre del Dia de l'Assemblea.