Col·locació de gespa a l'àrea de la piscina infantil

18/05/2023

Tal com us vàrem informar, el passat 2 de març es va publicar el decret de sequera pel qual s'estableixen mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional que pateix Barcelona, entre d’altres municipis

El decret estableix algunes restriccions, entre les quals es prohibeix el reg que no sigui per degoteig en plantes i jardins.

És per això que, un cop finalitzat el trofeu Conde de Godó i retirades les estructures que estaven situades a la zona de la piscina infantil, ens hem vist obligats a col·locar gespa artificial ja que, altrament, no podríem regar la gespa natural que es col·loca cada any a la zona després del torneig.

Aquesta gespa artificial es mantindrà fins que finalitzi el projecte de reaprofitament d'aigües que permetrà que el Club sigui autosuficient en el reg de pistes i jardins. Un cop finalitzat el projecte, valorarem la col·locació de gespa natural i la reutilització d’aquesta gespa artificial per a altres zones del Club.

Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar, però és el nostre deure adaptar les nostres instal·lacions al decret i a la situació d'emergència climàtica en què ens trobem.

Tots tenim un compromís per tal d'estalviar aquest recurs tan preuat que suposa l'aigua.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!