Celebrat el Torneig Inter Penyes ‘Trofeu Penya Paquets’ by Almendros amb més de 60 participants

13/10/2022

Eva Bes i Beto Tintoré van ser els campions de l’onzena edició d’aquest torneig celebrat el 12 d’octubre

Almendros

 

El torneig Inter Penyes – Trofeu Penya Paquets va celebrar la seva dotzena edició amb el suport de l’agència immobiliària Almendros –patrocinador de l’RCTB-1899- i amb la participació de 31 parelles (l’any passat van ser 16 parelles en total). Tots els jugadors van rebre per part d'Almendros una bossa, un polo i un dinar de germanor després del torneig. Per la seva part, VistaOptica també va dnar un detall als participants.

Els campions d’aquesta edició van ser Eva Bes i Beto Tintoré Jr, que es van imposar a la final a Berta Hausmann i Beto Tintoré, i la penya guanyadora d’aquest any va ser La Pool. En el quadre de consolació, els guanyadors van ser Omid Manbachi i Alberto Salvatella, que es van imposar a Rafa Bofill i Samuel Redondo.

En l’acte d’entrega de premis van assistir diversos representants de la Penya Paquets (promotora del torneig) entre ells el seu president, Miquel Vera, que va agrair l’esforç de tothom per fer possible aquest torneig. La Penya Paquets es va fundar fa 51 anys i continua la seva activitat.