Celebrada la 23a edició de l'Open RCTB-1899 Sarajevo

Entrega de premis
26/08/2019

Un any més s'ha celebrat l'Open RCTB-1899 Sarajevo, Memorial N. Terzimehick- J. A. Samaranch, a la GTA Tennis Academy.

Un any més s'ha celebrat l'Open RCTB-1899 Sarajevo, Memorial N. Terzimehick- J. A. Samaranch, a la GTA Tennis Academy.

Peter Benjamin Privara (SVK), segon cap de sèrie del torneig, que aquest any ha arribat a la seva 23a edició, va ser el vencedor de la categoria masculina, derrotant a la final al quart cap de sèrie de Croàcia, Nou Vudakin, per 6-4 , 6-1.

En la competició femenina les caps de sèrie dos i tres es van donar cita a la final. Sara Svetac (CRO) va derrotar a Nicola Bartunkova (CZE). La jugadora txeca es va veure obligada a abandonar per lesió amb un marcador de 7-6 (6) i 3-0.

Els trofeus, cortesia de l'Ajuntament de Barcelona i del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 respectivament, van ser lliurats als guanyadors pel President d'Honor de l’RCTB-1899, Juan M. Tintoré Turull; per la directora del Torneig, Zehra Obarcanin i pel vicepresident de la Federació de Bòsnia i Hercegovina, el Sr. Kemal Ademovic.

En acabar el lliurament el Sr. Haris Kafedzic, president de TC "Tennis Pro Sarajevo 1996", va fer entrega al Sr. Juan M. Tintoré del Cor de Sarajevo. El Sr. Tintoré va aprofitar l'ocasió per felicitar els guanyadors i emplaçar-los a participar en la següent edició. Tintoré va expressar també la seva intenció de seguir col·laborant amb el torneig ja que estima Sarajevo, als seus ciutadans i és una ciutat en la qual se sent com a casa.

Durant la seva visita el President d'Honor del RCTB-1899 va ser rebut pel president de la república de Bòsnia i Hercegovina Sr. Željko Komsic costat de l'ambaixador d'Espanya a Bòsnia i Hercegovina, Sr. José Mª Valdemoro.