Bon ambient al sopar-col·loqui sobre les eleccions americanes del 2020

18/10/2019

Juan Maria Hernández Puértolas va explicar els detalls més importants d’aquestes eleccions a les quals aspira a repetir com a president Donald Trump

Les eleccions a la presidència dels Estats Units sempre són un esdeveniment que paralitza el món pel poder i les decisions tan transcendentals que aquest país protagonitza. Juan María Hernández Puértolas, periodista i un dels majors experts espanyols en la matèria, va desgranar en un sopar-col·loqui al RCTB-1899 els detalls més importants per seguir aquests comicis que se celebraran el 3 de novembre de 2020.

La vetllada va començar amb una presentació a càrrec de Genaro Millet, vicepresident de l’àrea social del RCTB-1899, que va donar pas a Hernández Puértolas, també soci del club, per començar la seva “classe” amb introducció sobre el context d’aquestes eleccions. El sopar es va organitzar en una única taula per buscar un format més íntim i còmode pels assistents. L’alternança de partits, la simbologia o les característiques dels diferents estats van ser alguns dels temes tractats.

Durant el sopar, els 20 assistents van poder resoldre tots els dubtes sobre aquestes eleccions i descobrir alguns dels secrets no tan coneguts de Donald Trump i dels nombrosos candidats demòcrates que aspiren a ocupar el tron a la Casa Blanca.

Aquests comicis seran les 59ª eleccions presidencials a Estats Units i començaran durant els primers sis mesos del 2020 amb les primàries del partit Demòcrata per escollir el seu representant i les assemblees electorals. Donald Trump aspira a repetir mandat com a president mentre que els demòcrates busquen la seva figura forta que pugui fer front a l’excèntric candidat republicà. Entre els noms que més sonen per ser el nou candidat final estan: Joe Biden, Elizabeth Warren, Bernie Sanders o Kamala Harris.