Beto Tintoré i Miriam Pich-Aguilera, campions del 26è Shoot Out – Trofeu VistaOptica

27/10/2019

El torneig ha comptat amb més de 50 participants en les tres categories principals: masculí, femení i mixta

La 26a edició del Shoot Out - Trofeu VistaOptica ha comptat amb una gran participació amb més de 50 jugadors sumant tots els quadres. En categoria masculina, el vencedor ha estat Beto Tintoré, que s'ha imposat a Albert Quintana per 10-3. En categoria femenina, la campiona ha estat Miriam Pich-Aguilera, que ha vençut a Maria Vendrell a la final per 10-5.

Aquest torneig, un dels més històrics dels que se celebren a l'RCTB-1899 de caire més social, es caracteritza sempre pel bon ambient que hi ha entre els participants. L'ambient festiu sempre és la tònica dominant, tot i que l'esperit competitiu sempre hi és.

En categoria mixta, la parella vencedora ha estat la formada per Àngels Cabré i Eduard Costa, que han superat a Diana Ferreón i Jorge Alegre per 7-1. En els dos quadres de consoloació, els campions han estat Juan Duran i Mireia Torres.

A l'entrega de premis han participat Xavier Ferreón, vicepresident Àrea Económica de l'RCTB-1899 i Pere Bosch, de VistaOptica, patrocinador principal del torneig que ha sortejat unes ulleres Ray-Ban entre els participants que li van tocar a Chelo Gormaz.