Astrid Masagué i Jorge Ballesté, campions del Social de Golf by Wilson de l’RCTB-1899

08/10/2024

El torneig entre els socis del club va arribar a la seva 27a edició

Astrid Masagué i Jorge Ballesté van ser els vencedors del Campionat Social de Golf 2024 de l’RCTB-1899, que va arribar a la seva 27 edició, i van rebre de premi una bossa exclusiva de Wilson, patrocinador principal del torneig. El campionat va comptar amb la participació d’una trentena de socis/es i es va disputar al camp del Club de Golf Terramar de Sitges el 2 d’octubre. La competició va tornar a ser un èxit de participació i d’organització i, a més a més de les diferents proves, tots els inscrits van participar en un sorteig de regals gentilesa dels patrocinadors del club: Wilson, VistaOptica, Gramona, ISDIN i La Roca Village. A part dels vencedors scratch, també vam tenir com a guanyadors:

1er classificat hàndicap masculí 2024: Victor García de Santiago

2on classificat hàndicap masculí 2024: Pepe Gay Orfila

1a classificada hàndicap femení 2024: María José Gómez Angelats

2a classificada hàndicap femení 2024: Edurne Villabona Varela