Arrenca amb èxit la Campanya dels Players de la Fundació

13/10/2021

Descobreix les iniciatives de la Fundació Tennis Barcelona

La campanya “Fes-te Player!” de la Fundació Tennis Barcelona (FTB) va veure la llum a finals de setembre a l’RCTB-1899. Una aposta per la solidaritat, comunicada als Socis i Sòcies a través dels canals habituals del Club, que té per objectius aconseguir recursos per poder fer créixer el programa propi de la Fundació, “Tennis amb Valors’”.

El vídeo “I tu, ja ets Player?”, que ha suposat el tret de sortida de la campanya, ha comptat amb la participació de més de 20 socis i sòcies i amics de la Fundació, que han decidit donar suport a la iniciativa en favor de El Tennis que Suma, eslògan de la Fundació.

El programa propi “Tennis amb Valors” ofereix setmanalment una activitat de tennis solidari i un berenar saludable per a infants i adolescents en risc d’exclusió social als barris més vulnerables de Barcelona. Actualment, quatre grups d’infants i joves gaudeixen un dia a la setmana del programa als barris de Torre Baró i La Barceloneta.

El repte de la Fundació és arribar a tenir 10 pistes en els propers tres anys, gràcies als Players particulars i corporatius i  als amics de la FTB. Un repte de dur els valors de l’RCTB fora del seu barri, i fer que els esports de raqueta siguin accessibles a infants i joves en risc d’exclusió.

Si voleu conèixer més sobre la campanya Players o d’altres activitats i iniciatives de la Fundació us animem a entrar a la seva nova web www.fundaciotennisbarcelona.org i descobrir que El Tennis que Suma val la pena.