Andrey Rublev jugarà el Barcelona Open Banc Sabadell

01/02/2024

El tennista rus (5º ATP), jugador del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, acumula 15 títols al seu palmarès

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó està preparant una edició històrica per celebrar el 125 aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i afegeix a la seva llista d’estrelles a Andrey Rublev, número 5 del rànquing ATP. El jugador rus, que també es tennista del club des de fa vuit anys, acumula 15 títols al seu palmarès i serà un dels aspirants a aconseguir la victòria juntament amb els ja confirmats Rafa Nadal i Carlos Alcaraz.

Als seus 26 anys, Rublev s’ha consolidat com un dels jugadors més combatius del circuit i ha disputat un total de 24 finals. Se sent molt còmode en totes les superfícies, però en terra batuda ja ha demostrat que és molt perillós i és capaç de vèncer als grans especialistes. Ha guanyat cinc títols en terra batuda, de vuit finals disputades, dos d’ells l’any passat al Masters 1.000 de Montecarlo i  a l’ATP 250 de Bastad. Aquesta temporada l’ha començat amb força aconseguint el títol a l’ATP 250 de Hong Kong.

Rublev resideix a Barcelona, és jugador de l’RCTB-1899 des de fa vuit anys, el seu entrenador –Fernando Vicente- també és un jugador històric del club i, per tots aquets motius, disputar el Barcelona Open Banc Sabadell és molt especial per a ell. Les entrades per veure’l jugar es poden adquirir a través de la web oficial del torneig (www.barcelonaopenbancsabadell.com), però no trigaran en esgotar-se ja que el ritme de venda està sent molt alt.