Presentats els actes del 125è aniversari de l'RCTB-1899

29/11/2023

Consulta tots els detalls del calendari anual d'activitats que estem preparant

125

El passat dimarts 21 de novembre el Saló del Club va acollir la presentació als socis dels actes del 125 aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, un acte que va comptar amb la presència del president, Jordi Cambra, el coordinador general del 125 aniversari Pere Hernández i la directora general del Club Maria Rosa Cruells.
 
Segons va explicar el nostre president, els actes de celebració del 125 Aniversari han estat dissenyats sota les següents premisses: Uns actes pensats pels  nostres socis; Uns actes que obrin el nostre club a la seva ciutat i institucions; Uns actes fets des dels valors que ens han donat una identitat única durant la història; Uns actes amb compromís social; i uns actes que projectin l'entitat cap al futur immediat.
 
Durant el 125 Aniversari, totes les activitats habituals del club portaran el segell de la fita històrica de la nostra celebració. De tots ells tindreu una informació àmplia mitjançant un servei de comunicació específic del 125 Aniversari que també treballa amb la difusió d'aquests fora de l'àmbit del club (premsa, ràdio, televisió i xarxes socials). Volem que sigui la nostra gran festa, de la que ara us deixem una breu explicació dels que seran els actes principals.

INAUGURACIÓ EL 5 DE FEBRER AL GRAN TEATRE DEL LICEU

Els actes de celebració s’iniciaran el 5 de febrer a les 20h amb una Gala al Gran Teatre el Liceu. Conduïda pel compositor Ramón Gené, la gala tindrà 5 actes  - 5 sets – i sobre un fil conductor de la nostra història i els nostres valors, comptarà amb imatges audiovisuals inèdites del nostre Club, amb l’actuació de la ballarina Sol Picó, juntament amb músics del Conservatori del Liceu, amb una actuació de la Fundació Pau Casals, amb sorpreses que volem mantenir amb secret, i amb una coreografia dels nens i nenes de l’escola de tennis. 

Les entrades es posaran a la venda el pròxim 11 de desembre a la pròpia plataforma de venda d’entrades del Liceu, i també es podrà anar a l’oficina d’Atenció al Soci per fer la compra telemàtica amb l’ajuda de personal del Club. Cada soci podrà adquirir un màxim de 2 entrades en aquesta primera fase. A partir de mitjans de gener, i en funció de la demanda, es podran adquirir més entrades per associats o convidats.

SESSIÓ DE CINEMA EL 22 DE FEBRER A L’RCTB-1899
En el marc del Barcelona Sports Film Festival, el nostre Club acollirà una sessió dels curtmetratges en competició. L’assistència serà gratuïta, prèvia inscripció.

EL MES DE MARÇ XERRADA I MISSA INTERNACIONAL A LA SAGRADA FAMÍLIA
El 14 de març tindrà lloc al nostre club una xerrada amb l’arquitecte en cap i el president de la Fundació de  la Basílica de la Sagrada Família, en la que revelaran els secrets i les novetats del temple. El diumenge, 17 de març, els socis que s’hagin inscrit podran assistir amb un espai reservat a la Missa Internacional.

ACCIONS ESPECIALS DURANT EL TROFEU CONDE DE GODÓ 2024
Durant la celebració de la 71 edició del Trofeu Conde de Godó – Barcelona Open Banc Sabadell tindran lloc diferents esdeveniments commemoratius del 125 aniversari.

CONGRÉS DE COL·LECCIONISTES DE TENNIS I SHOOT OUR VINTAGE EL 18 I 19 DE MAIG
El nostre Club acollirà el 18 de Maig el Congrés de Col·leccionistes de Tennis i el diumenge 19 de maig es celebrarà una edició molt especial del Shoot Out Vintage.

JORNADA PELS TREBALLADORS DEL CLUB EL 19 DE MAIG
Es celebrarà una Jornada de Portes Obertes pels treballadors del Club en la que tant ells com les seves famílies podran gaudir de les nostres instal·lacions i conèixer la història de l’RCTB-1899.

SOPAR DEL SOCI DEL 125 ANIVERSARI AL MNAC EL 3 DE JULIOL
La Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya serà la seu del sopar del soci del 125 aniversari, en una nit plena de sorpreses.

PRESENTACIÓ DE LA WIKIPEDIA DE L’RCTB-1899 EL 17 DE SETEMBRE
 
L'activitat esportiva i social de totes les persones que han tingut un paper destacat amb els 125 anys d’història del club quedarà reflectida amb un buscador personalitzat. Campions i finalistes socials de tennis i altres seccions del club, components de la Junta Directiva, persones rellevants de la història del club, empleats, components i capitans dels nostres equips, jutges àrbitres, o jugadors internacionals de gran petjada a la nostra història, quedaran reflectits amb un treball de recerca fet a l'arxiu històric de l'entitat.

LA FESTA MAJOR DEL CLUB EL 28 DE SETEMBRE

El nostre Club acollirà una celebració molt especial, oberta a tots els socis i gratuïta: una Festa Major. Serà un acte desenvolupat conjuntament amb les Penyes del Cub on hi haurà activitats per a tothom.

CLOENDA: COL·LABORACIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3 AL DESEMBRE

Com a cloenda dels actes de celebració, es durà a terme una jornada solidària en favor de la Marató de Tv3, amb activitats esportives a les nostres instal·lacions.

CALENDARI PREVIST
 
Aquí teniu un resum de les principals activitats que es duran a terme, que poden patir alguna variació de data que serà comunicada sempre amb antelació. A més a més, per tots els canals de comunicació de l’RCTB-1899 s’anirà informant de les activitats programades i de moltes sorpreses que s’aniran anunciant.