Els dinars al club poden ser tan saludables com vulguis (servei disponible de 13.00h a 17.00h)
“Sentir-se com a casa” és una de les expressions més repetides pels socis i sòcies de l’RCTB-1899 i el Restaurant ha estrenat una nova proposta gastronòmica que compleix amb aquest desig, els ‘Super Plats’. Històricament, els plats amb més èxit de l’Snack eren els combinats, on el xef oferia 10 plats preparats per triar i cada comensal escollia el que més li interessava. Per continuar amb aquesta tradició, l’actual servei de restauració ha fet un salt més de qualitat i deixarà que cada comensal trii els ingredients que més li interessin per combinar en el seu ‘Super Plat’. A més a més, aquests plats estan pensats per a esportistes i aporten els nutrients més importants per rendir i recuperar bé: proteína, carbohidrats i verdures.
El funcionament dels ‘Super Plats’ és molt senzill. El plat sempre costa 15€ i cada comensal pot triar tres ingredients per formar-lo. Aquests ingredients s’han de triar d’entre les opcions que presenta la carta i ha de ser un ingredient per grup. La carta, que es pot trobar a la barra de l’Snack, incorpora les kilocalories, els grams de proteïna i els greixos de cada un dels ingredients per ajudar a fer la tria en funció de les necessitats de cada un.
Les opcions són les següents:
Proteïna
- Hamburguesa de vedella
- Entrecot de vedella (+3€)
- Pallarda de pollastre
- Calamars a la planxa
- Salmó a la planxa
- Lluç a la planxa
- Burguer Heüra
Carbohidrats
- Arròs integral amb tomàquet sec, espinacs i anacards
- Arròs saltat amb shiitake, ceba tendra i soja
- Cous-cous amb passes, orellanes i anous
- Arròs blanc amb salsa de tomàquet casolana
- Pasta amb salsa de tomàquet casolà
- Arròs integral
- Patata i moniato rostit
Verdura
- Alvocat
- Wok de verdures saltades
- Amanida verda, tomàquet i alvocat
- Mongeta verda
- Amanida de tomàquets amanits
- Espàrregs blancs
A part dels ‘Super Plats’, la carta de l’Snack també manté els plats habituals com l’amanida Cesar; els espaguetis saltats amb gambes, all i guindilla; Udon de verdures amb salsa teriyaki; macarrons amb bolonyesa ibèrica i crema de parmesà gratinat; arròs a la cubana, salsa de tomàquet casolana i dos ous fregits amb patates xips de platan; i l’arròs o la fideuada del dia.