Campions de la Minilliga de l'RC Polo

Campions de la Minilliga de l'RC Polo
09/05/2019

L'equip benjamí de l'RCTB-1899 va quedar tercer de la seva categoria

Els alumnes de l'Escola Base del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 van completar un gran paper a la Minilliga i Lliga Benjamí Plata que s'organitzen cada any a l'RC Polo de Barcelona. El conjunt de minilliga -nens i nenes de 7 i 8 anys- es va endur el triomf final després de superar l'equip local en la lluita pel títol. Els benjamins, per la seva banda, van aconseguir la tercera posició després de superar el CT Barcino en la lluita pel podi.

 

Novament, la competició va ser un èxit i un bon complement per a l'aprenentatge tècnic dels nostres jugadors. L'adaptació feta a l'escola de les mides de la pista i del tipus de pilota ha afavorit la correcta i motivant iniciació d'alguns dels nostres tennistes, la majoria de l'Escola Base, al món de la competició.

 

En els actes de cloenda, es van entregar premis per equips i medalles que els nens i nenes van lluir il·lusionats davant dels seus companys i familiars. Finalment, la festa va acabar amb un bon berenar per a tots els assistents.


Una vegada més, cal manifestar un agraïment especial als pares i familiars que cada diumenge han facilitat l'acompanyament i el seguiment dels nens amb gran generositat, així com a tots els representants del cos tècnic que han fet les funcions de capitans.