Tres títols i quatre subcampionats pels jugadors de l’RCTB-1899 en el Campionat de Catalunya Sènior

01/10/2019

Del 16 al 29 de setembre s’han disputat al Reial Club de Polo els Campionats de Catalunya Sènior Individuals i de dobles, en els quals els jugadors de l’RCTB-1899 han assolit tres títols i quatre subcampionats.

En el quadre d'honor Sènior 5 i de dobles, apareixen 4 jugadors dels nostres Club. Magda Gual es va proclamar campiona Sènior +55 en vèncer a Belén Oria; Jordi Arrese i David Robres també van guanyar el Campionat de Catalunya en la categoria Sènior +60 de dobles després de superar a la final a Germán Navarro i Jorge Morera; i Paco Agustí, va ser finalista en la prova Sènior +65 davant Joan Margets. A més, Jaume Arrese juntament amb Carlolina Cortadellas van fer final de la prova de sènior mixte.

Pel que fa al quadre d'honor Sènior 0, trobem tres noms de la família del RCTB-1899. Jaume Arrese va ser el finalista de la categoria Sènior +60 al perdre enfront Guillermo Cavanillas; Sònia Roig es va coronar en la categoria Sènior +40 en guanyar a Susana Amela i Rosa Togores va ser finalista en la competició de la categoria Sènior +60 davant Maria Lluïsa Reixach.