Apunta't a la nit francesa a l'RCTB-1899

12/02/2025

Gaudiràs d'un sopar temàtic inspirat en la cuina francesa

El 27 de febrer, a partir de les 20:45 h, podràs gaudir d'un sopar temàtic inspirat en la cuina francesa amb un maridatge.

APÉRITIF

Mini éclair de fetge & le gratin dauphinois

Champagne: Perrot-Batteux & Filles Blanc de Blancs 1er Cru Brut

ENTRÉE

Sopa Eliseu de tòfona negra de Monsieur Paul Bocuse

Vi negre: La Dame de Bouärd 2022 - Bordeus

MAJEUR

Llenguado a la meunière

Vi blanc: Domaine de l’Ecu Granit 2023 - Loira

"PLATEAU DE FROMAGES"

Selecció de 4 formatges d’Eva Vila (Vilaviniteca)

Vi negre: Joseph Drouhin Beaujolais Villages Nouveau 2024

DESSERT

Selecció casolana de "Petit Fours"

Vi dolç: Château de l’Ecole 2022 - Sauternes

 

PREU: 48€ (inclou maridatge)

Les reserves s'han de tramitar a través de restaurante@restauranterctb1899.es o trucant al 932036986.