
Gaudiràs d'un sopar temàtic inspirat en la cuina francesa
El 27 de febrer, a partir de les 20:45 h, podràs gaudir d'un sopar temàtic inspirat en la cuina francesa amb un maridatge.
APÉRITIF
Mini éclair de fetge & le gratin dauphinois
Champagne: Perrot-Batteux & Filles Blanc de Blancs 1er Cru Brut
ENTRÉE
Sopa Eliseu de tòfona negra de Monsieur Paul Bocuse
Vi negre: La Dame de Bouärd 2022 - Bordeus
MAJEUR
Llenguado a la meunière
Vi blanc: Domaine de l’Ecu Granit 2023 - Loira
"PLATEAU DE FROMAGES"
Selecció de 4 formatges d’Eva Vila (Vilaviniteca)
Vi negre: Joseph Drouhin Beaujolais Villages Nouveau 2024
DESSERT
Selecció casolana de "Petit Fours"
Vi dolç: Château de l’Ecole 2022 - Sauternes
PREU: 48€ (inclou maridatge)
Les reserves s'han de tramitar a través de restaurante@restauranterctb1899.es o trucant al 932036986.