El Club posa en marxa el pla estratègic per a la transformació de l’Sports Center al Wellness Center

El Club posa en marxa el pla estratègic per a la transformació de l’Sports Center al Wellness Center
08/02/2019

Un dels reptes de la nova junta directiva del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 és potenciar i modernitzar l’Sports Center per transformar-lo en un complet i atractiu Wellness Center amb nous serveis que permetin a tots els nostres socis i sòcies estar en millor forma física i mental, i que facin possible que el Club pugui competir amb les propostes i ofertes similars que hi ha repartides per la ciutat de Barcelona.

És per això que des del Club ja es treballa amb la idea de dotar de nous espais dins del fins ara edifici anomenat Sports Center, així com d’impulsar uns nous horaris, noves activitats dirigides, un nou pla de tarifes i nous objectius i reptes. Diversos canvis pensats per intentar a satisfer la demanda i necessitat del major nombre de socis i sòcies possible.

En les properes setmanes, el Club informarà de les millores i novetats que s’aniran implementant en el Wellness Center que compta amb una nova estructura organitzativa dividida en sis grans àrees en funció del servei que es proporciona als Socis. Hi haurà el Servei de Sala Fitness, coordinat per Cristina Ruiz; el Servei d’Esdeveniments, coordinat per José Carlos Sánchez; el Servei d’Entrenament Personalitzat, coordinat per Jaume Vilaroig; el Servei d’Activitats Dirigides, coordinat per Gloria Badia; el Servei de Piscina, coordinat per l’Ángel Garrido i el Servei de Fisoteràpia amb Ramón Navarro com a responsable.