Visita enogastronòmica al celler i castell de Peralada

20/02/2023

El proper dissabte 25 de març, els socis i sòcies de l’RCTB-1899 tenen la possibilitat de viure una jornada enoturística i gastronòmica.

El Club ha preparat una sortida per visitar el nou celler de Perelada i el seu castell museu. Així mateix la visita, que té una durada d’unes tres hores, inclou el tast de 3 vins i un dinar en el Celler 1923.

Aquells que s’hi apuntin podran descobrir el nou celler. RCR Arquitectes ha dissenyat una obra única, pensada per millorar al màxim la qualitat dels vins i que a l’hora està integrada en el paisatge de l’Empordà. A més, és el primer celler d’Europa amb certificat Leed Gold, la màxima qualificació de sostenibilitat a nivell mundial.

Perelada compta amb celler, castell medieval, jardins, museu de vi, finques emblemàtiques, gastronomia, botiga de vins, hotel, wine spa, golf i conforma un magnífic projecte enoturístic.

RESUM VISITA:

  1. Sortida de Barcelona a les 9h. 
  2. Arribada a Peralada a les 11h. Café lleuger amb alguna pasta d'esmorzar
  3. De 11.15h a 14h visita al museu i celler
  4. A les 14 hores dinar al Wine Bar - Restaurante Celler 1923. Menú amb preu tancat. Abans del dinar es farà un tast conjunt de vins.
  5. A les 16h, tornada a Barcelona.

PREU ACTIVITAT:

  • Visita al museu del Castell de Peralada i al nou celler Perelada: 30€/persona
  • Preu menú dinar: 45€/persona (no inclou la beguda).
  • Preu TOTAL: 75€/persona sense el consum de begudes.

Inscripcions abans del 13 de març a mbonilla@rctb1899.es. L’activitat es farà si hi ha entre 10 i 15 persones inscrites. L'activitat no inclou el desplaçament tot i que després de tancar inscripcions es valorarà la posibilitat de contractar un minibus, cost que es repercutiria entre tots els inscrits.