L’RCTB-1899 renova el seu acord amb MAPFRE

31/07/2019

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i MAPFRE han renovat l’acord de col·laboració per una temporada més (renovable). MAPFRE és una de les asseguradores més importants del món amb 38.000 treballadors i més de 34 milions de clients.

Amb aquest acord, MAPFRE  es consolida com l'asseguradora de referència per al Reial Club de Tennis Barcelona-1899, aportant nombrosos beneficis per jugadors i socis.

MAPFRE, fundada l'any 1933, destaca per la seva vinculació amb el món del tennis. En els darrers anys, la seva imatge s'ha vinculat a la Real Federación Española de Tenis (RFET) sent el patrocinador principal de les Seleccions Espanyoles Masculina i Femenina de Tennis, així com a múltiples tornejos de tennis. També ha impulsat la Clínica MAPFRE de medicina del Tennis, un centre específic per a tenistes i esportistes dirigit pel director dels Serveis Mèdics de la RFET, el Dr. Ángel Ruiz-Cotorro.

Al Reial Club de Tennis Barcelona-1899, la Clínica MAPFRE de Medicina del Tennis es compromet a prestar serveis específics com formació del personal del Club en el servei de "Primers Auxilis" d'atenció ràpida al soci, organització de diferents cursos de formació pel personal específic del Club a disposició del RCTB-1899, un servei permanent d'urgències en traumatologia i medicina general o realització de revisions mèdiques anuals als jugadors de l’Escola de Tennis, entre d'altres.

Aquesta clínica és un referent mundial en medicina esportiva. S'hi tracten habitualment jugadors nacionals i internacionals com Rafael Nadal. La Clínica MAPFRE de Medicina del Tennis va néixer per dotar a tots els esportistes d'un servei mèdic específic i de màxim nivell.