El servei de restauració del club arrenca temporada ampliant l’oferta de les seves cartes
El Restaurant de l’RCTB-1899 aporta novetats a les seves cartes i en el següent article presentem tres propostes delicioses:
Tàrtar de salmó marinat, mango i alvocat
Aquesta proposta del xef uneix en un plat les millors propietats del salmó, el mango i l’alvocat en forma de tàrtar. A més a més de ser un tast deliciós i molt lleuger, ens aporta una font important d’omega 3, vitamina D, zinc, ferro, antioxidants i ens ajuda a regular les hormones tiroideas. És una de les novetats que es pot trobar a la carta del Restaurant aquesta temporada.
Stracciatella de búfala amb cítrics, tomàquet sec, alfàbrega i focaccia de farigola
Una opció molt bona com a entrant de la nova oferta del Restaurant és aquest plat fresc i ric en proteïna i calci. Una burrata fresca d’Itàlia amb un gust molt intens que es menja acompanyat d’una deliciosa focaccia artesanal de farigola. Es recomana degustar aquest plat amb una copa de vi blanc o cava.
Pastís RCTB-1899
Per acabar de la millor manera el nostre àpat al restaurant, el xef ens recomana aquest dolç exclusiu del nostre club, amb una recepta única feta de formatge de cabra i de vaca d’Itàlia, banyat amb confitura casolana de fruits vermells. Aquest pastís té una textura única per la seva cremositat i qui el prova sempre repeteix.