Torneig amistós entre universitaris

27/12/2019

El passat dia 24 de desembre es va organitzar a les nostres pistes una trobada entre socis als que a més a més del seu amor pel tennis els unia ser universitaris , amb la particularitat de que un equip estava format per estudiants que han escollit fer-ho en universitats espanyoles mentre que els components de l’altre el formaven aquells que ho estan fent en centres americans.

L’objectiu de tota escola també de la nostra Escola de Tennis i dels seus professors és formar primer a persones, que després aprenguin a competir, guanyar o perdre, jugant al tennis i que maduren unes amistats que duraran, en molts casos, tota la seva vida. Això que sembla tan senzill no ho és, ja que per arribar a fer-ho a al alt nivell tennístic que han assolit aquests universitaris ha requerit que passessin a l’Escola de Tennis des dels 5,6 7 anys d’inici fins a fer els 18.

Avui dia, en arribar a l’edat de replantejar-se el seu futur, universitat o feina, ha aparegut una nova modalitat per aquells que van escollir com a prioritat continuar estudiant i és fer-ho en una universitat americana. Els nord-americans, pioners en tantes coses, ofereixen unir estudis universitaris i esport i amb això aconsegueixen que joves de tot el món donin aquest pas a les seves universitats, complementant i enriquint als seus propis jugadors i competint no només en tennis, que és el nostre cas, sinó en tots els esports que son després la base dels seus famosos equips olímpics.

Unir estudis i tennis allà requereix haver assolit un bon nivell tennístic i coneixement de l’idioma anglès perquè depenent d’aquests nivells podran anar a una universitat més important. En qualsevol cas, l’objectiu s’aconsegueix amb només ser acceptat allà, sigui quina sigui la universitat escollida. La selecció per als interessats la realitzen avui empreses especialitzades que, depenent del nivell assolit, aconsegueixen que se’ls financin part del cost amb beques d’estudis.

Quant a la formació tennística i com a persones, la nostra Escola de Tennis treu notes molt altes. Els seus alumnes que són el futur del nostre Club, estudien on sigui o treballen en qualsevol part del món, donen fe d’això com demostren tots aquells joves que amb tanta il·lusió competien entre ells aprofitant les seves vacances el passat 24 de desembre.