Torna a veure la conferència online per entendre totes les claus de la reforma de successions

22/07/2020

El dimarts, 21 de juliol va tenir lloc la tercera conferència del cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE, una iniciativa que té com a objectiu apropar temes d’actualitat als socis d’una manera dinàmica i interactiva.

VIDEO | CONFERÈNCIA ONLINE

 

En aquesta ocasió, sota el títol de “Com planificar la teva successió després de les últimes novetats legislatives?” descobrim les claus per a una bona planificació successòria tenint en compte la recent reforma de l’ISD que ha entrat en vigor a Catalunya aquesta primavera.

Per parlar de tot això hem comptat amb tres especialistes que han posat llum des de diferents àmbits: el civil, el fiscal i el d’instruments i eines financero-asseguradores.

 

Ramón Pratdesaba i Ricart: soci i director d’Espai Jurídic Advocats; especialitzat en Dret de Successions. Autor de diversos articles i treballs i professor i organitzador de cursos, conferències i sessions al Col·legi d’Advocats de Barcelona, al Col·legi de Notaris de Catalunya, a la UB i a la UAB entre d’altres empreses i institucions. Des de desembre de 2012 és president de l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS).

 Alejandro Ebrat i Picart: soci director del despatx Ebrat Advocats. És professor del Master de Dret organitzat pel Col·legi d’Advocats, juntament amb la UB i vicepresident de l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions. Forma part de la secció de Dret Financer i Tributari així com és vocal de la Comissió de Normativa del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

 Eduardo Saavedra Díaz: llicenciat en Econòmiques, va començar la seva carrera a MAPFRE el 2001 com a assessor especialista en Vida i Estalvi. Des de llavors ha ocupat diferents càrrecs fins a ser l’actual subdirector de desenvolupament de negoci per a les xarxes especialistes en Vida, Estalvi i Inversió a nivell nacional.

 

Èxit de l’RCTB-1899 Live by MAPFRE

L’RCTB-1899 i MAPFRE van decidir impulsar conjuntament una iniciativa que té com a objectiu apropar temes d’actualitat als socis d’una manera dinàmica i interactiva. Després de celebrar el cicle inicial amb les tres primeres conferències, la iniciativa s'ha consolidat com tot un èxit.

Conferències celebrades:

1) José Mª Gay de Liébana:  L'Impacte de la crisi de la COVID-19 i les seves seqüeles.  202 persones inscrites, 144 persones connectades en directe. VIDEO

2) Franc Carreras: Reinvenció Professional.  103 persones inscrites, 54 persones connectades en directe. VIDEO

3) Ramón Pratdesaba i Ricart, Alejandro Ebrat i Picart i Eduardo Saavedra Díaz:  Com planificar la teva successió després de les últimes novetats legislatives?  204 persones inscrites, 164 persones connectades en directe. VIDEO

El club ja treballa per organitzar un altre cicle de conferències amb ponents i temes que siguin d’interès per als socis.