Torna el Sorteig nadalenc més esperat del Club: les Cistelles Solidàries lluiran de nou a l'snack

22/11/2023

El 100% dels beneficis del sorteig es destinen a programes de la Fundació Tennis Barcelona per ajudar els nens, les nenes i els joves en risc d'exclusió social de Barcelona

Per quart any consecutiu, la Fundació Tennis Barcelona torna a sortejar les Cistelles Solidàries per ajudar a finançar els projectes propis que desenvolupa durant l'any. És un sorteig obert a socis, sòcies, familiars i amics i les participacions (5€) es podran adquirir a partir del dilluns 27 de novembre fins el dissabte 16 de desembre, quan es farà el sorteig en públic durant la Jornada de Nadal Familiar del RCTB-1899.

Les cinc Cistelles Solidàries tenen temàtiques diferents segons els gustos de cada participant i contenen productes que han aportat empreses i persones col·laboradores de forma altruista. Cada cistella està personalitzada amb els productes de la temàtica per valor de fins a 1.200€. D'aquesta manera, només per 5€ es pot participar en el sorteig de la cistella que més s'ajusti als desitjos de cada persona. No hi ha límit d'adquisició de participacions i es pot participar a tots els sorteigs alhora.

Temàtiques de les Cistelles Solidàries:

- Cistella Tennis: lot amb productes relacionats amb el tennis (incloent-hi raqueter i raqueta).

- Cistella Pàdel: lot de productor relacionats amb el pàdel (incloent-hi raqueter i pales).

- Cistella Cuida't: lot amb productes de bellesa i relacionat.

- Cistella Gourmet: lot amb productes gastronòmics i relacionat.

- Cistella Gaudeix: lot amb productes de lleure i experiències.

La venda de les participacions es farà a Control de Pistes i a les oficines de la Fundació (edifici Wellness Center) i es podrà pagar en efectiu, targeta o bizum.

Anima't a participar en aquest sorteig nadalenc exclusiu. La teva participació ajudarà a nens, nenes i joves en risc d'exclusió social de Barcelona, ​​un petit gest que compta el doble.