Rècord de participació de l’RCTB-1899 a l’Australian Open

Rècord de participació de l’RCTB-1899 a l’Australian Open
14/01/2019

El Club tindrà representació en individual i dobles en homes i dones

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ha tornat a batre la seva marca del US Open de l’any passat amb 17 i aquesta vegada a Melbourne tindrà un total de 19 jugadors en els diferents quadres principals: individual i dobles, homes i dones.

Aquesta xifra suposa una nova fita per als jugadors professionals que formen part de l’RCTB-1899 i posen de manifest el potencial del Club a nivell mundial. L’any passat, el Club va presentar la gens menyspreable xifra de 14 jugadors en el primer Grand Slam de l’any i, aquesta vegada, la xifra augmenta en cinc components més.

De tots ells, destaca la presència de Rafael Nadal com a potencial aspirant al títol. El mallorquí ja va aconseguir la seva única corona a Austràlia el 2009 i espera poder repetir glòria aquest any. També s’ha de destacar la classificació per primera vegada en el quadre principal femení de Paula Badosa, única representant del Club en aquesta llista. La jugadora de Begur aspira aquest any a donar el salt definitiu que la consolidi entre les 100 millors jugadores del circuit WTA (actualment No. 141).

L’Australian Open és el primer Grand Slam de la temporada i es disputa del 13 al 27 de gener a Melbourne.


Christian Garín

Marcel Granollers

Fabio Fognini

Jaume Munar

Pablo Carreño

Albert Ramos

Andrey Rublev

Roberto Bautista

Karen Khachanov

Roberto Carballés

Feliciano López

Rafael Nadal

Paula Badosa

Marc López

Mª José Martínez

Arantxa Parra

Gerard Granollers

David Marrero

Maryna Zanevska