Rafa Nadal jugarà les ATP Finals de Londres

Rafael Nadal
08/11/2019

És una competició complicada, dels 15 cops que ha estat classificat, s’ha retirat en 6 ocasions per problemes físics.

Fa uns dies llegíem que el Rafa s’havia retirat del Masters 1000 de París per culpa d’un esquinçament abdominal. El seu metge, l’Ángel Ruiz-Cotorro va confirmar que no hi havia trencament del múscul tot i que li va recomanar prudència.

El número 1 del món i jugador del RCTB-1899 s’està preparant per jugar la Copa Masters de Londres. Final a la qual es classifiquen 8 dels millors jugadors del món i que encara se li resisteix al Rafa tot i haver sigut número 1 durant un total de 197 setmanes al llarg de la seva carrera. El jugador amb més setmanes al número 1 del rànquing d’ATP és Roger Federer amb un total de 310 setmanes.

La Copa Masters es disputa del 10 al 17 de novembre a Londres. Rafa Nadal, que es troba al grup A juntament amb Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas i Alexander Zverev, jugarà el seu primer partit el dilluns 11 contra l’alemany Alexander Zverev.

El Rafa lluitarà per fer-se amb el títol en unes condicions complicades per ell, la superfície dura i la pista coberta faran que hagi de forçar en el servei.

Li desitgem el millor al nostre número 1. Vamos Rafa!