L’RCTB-1899 llença el projecte Next Gen per impulsar als joves valors del Club

30/07/2020

El pròxim mes de setembre es posa en marxa el projecte Next Gen, una iniciativa pionera que busca formar als joves jugadors i jugadores del Club i guiar-los fins al tennis professional amb un triple enfocament: tennístic, acadèmic i humanístic.

Next Gen és un programa d’Alt Rendiment dirigit a la cantera del Club, que posarà especial èmfasi a la formació integral dels jugadors.

Per fer-ho, s’ha establert un conveni amb el Col·legi Abat Oliva Loreto per a que puguin seguir un pla d’estudis personalitzat, així com un itinerari formatiu humanístic anomenat “Return the Game”, que incidirà en transmetre als joves no només els valors de l’esport sinó que també un compromís amb la societat. A més a més, es treballarà la preparació física i la nutrició amb professionals especialitzats.

L’objectiu és competir a nivell internacional en les diferents categories i ajudar als joves jugadors en la difícil transició de la competició júnior al circuit professional, tant ATP com WTA.

Podran formar part d’ell els jugadors i jugadores que pertanyin a l’RCTB-1899 com a mínim des dels 12 anys i que tinguin un nivell de tennis entre els top-10 de la seva categoria a nivell català.

El director del projecte serà Èric Domènech, director de l’Escola de Tennis, i els entrenadors seran Marc Pallarès, Albert Angulo, Carla Rosset, Pablo Pulido i Eloy Abelló.

El pròxim mes de setembre es donaran a conèixer més detalls en una presentació pública que es farà a les instal·lacions del Club.

Els desitgem a tots ells molta sort en aquest nou repte tan il·lusionant.