Lliura’t el premi del cinquè concurs “Construeix la casa dels teus somnis” by Almendros

20/12/2023

A l’Espai Kids by Almendros, s’ha culminat amb èxit el cinquè concurs "Construeix la casa dels teus somnis" by Almendros.

Després d’haver celebrat concursos com "Els edificis de Barcelona" i "La casa de la platja", en aquesta edició, nens i nenes van participar amb entusiasme, construint amb peces de Lego diferents construccions relacionades amb la temàtica “Halloween”.

El jurat va tenir la tasca difícil de seleccionar la construcció més destacada entre totes les propostes. Amb gran alegria, anunciem que la guanyadora d'aquest cinquè concurs ha estat la Gina Grau, que ha captivat l’atenció del jurat amb la seva extraordinària creativitat. La terrorífica construcció de la Gina ha estat reconeguda com una obra única i innovadora, plena d'imaginació. Sergi Almendros va lliurar a la Gina un merescut premi, un joc de Lego.

Felicitem a tots els participants per les seves brillants creacions i esperem continuar veient la imaginació florir en futurs concursos a l’Espai Kids by Almendros.

Recordem que durant l’any, a l’Espai Kids by Almendros s’ofereix un servei gratuït de lleure per a tots els socis/es o associats/des de 3 a 10 anys. Aquesta zona es troba a l'antiga Sala Juvenil del Poliesportiu, i està obert de dilluns a divendres, de 17 a 20h, i tots els dissabtes i diumenges de 9.30h a 13h. En aquest Espai Kids by Almendros, sota la coordinació de monitors de SAM Sports, s’hi realitzen diverses activitats, entre d’altres aquests concursos que fomenten la imaginació i creativitat i contribueixen al bon entreteniment dels més menuts del nostre Club.