La segona edició del Torneig de l’Escola Base té nou horari

16/01/2020

Per motius logístics de disponibilitat de pistes, la prova dels alumnes nascuts l'any 2011, prevista pel 2 de febrer, s'ha ajornat. La competició dels nens nascuts l'any 2010, programada pel 9 de febrer, es manté pel mateix dia però se celebrarà en horari de tarda: de 17 a 19 hores.

La primera edició del Torneig de l’Escola Base va ser tot un èxit de participació i d’organització amb més de 60 jugadors i ara arriba la segona edició. El 9 de febrer, de 17 a 19 hores jugaran els nens nascuts l’any 2010. La jornada, inicialment programada pel matí, s'ha hagut de canviar a la tarda per problemas de disponibilitat de pistes. Així mateix, el torneig pels alumnes nascuts l'any 2011, que estava previst pel 2 de febrer, es va haver de cancel·lar per motius logístics.

L’Escola de Tennis es va comprometre amb les famílies a organitzar un torneig adaptat a la nova metodologia per a que els alumnes tinguin l’oportunitat de participar i lluir els progressos que aquesta nova manera de treballar està produint.

Després del torneig hi haurà un berenar i se celebrarà l’entrega de premis amb medalles per a tots els participants.

Inscripció: xalujas@rctb1899.es

Cartell informatiu