La Fundació organitza un nou Mercat de Nadal amb un Esmorzar Solidari dins la Jornada de Nadal Familiar

01/12/2023

El Nadal Familiar d’aquest any, será una jornada mágica plena d’activitats i la Fundació Tennis Barcelona tindrà un paper protagonista, amb un esmorzar solidari, un mercat nadalenc i el tradicional sorteig de les cistelles solidàries

Tots els socis i sòcies que ho desitgin podran arrancar el dia de la millor manera a partir de les 9h amb un esmorzar solidari preparat per socis i sòcies del Club, per recollir fons per finançar els programes de la Fundació Tennis Barcelona. Aquest esmorzar s’oferirà a la cantonada de la nova terrassa (al costat de la pèrgola) i s’oferirà cafè, pastissos i tota mena de dolços de Nadal.

A partir de les 10h, s’inaugurarà sota la pèrgola (davant de les pistes 1 i 2) el Mercat de Nadal solidari que s’organitzava tradicionalment al Saló del Club. Per donar-li un nou impuls, i amb una decoració inspirada en els mercats nòrdics, aquest any se celebrarà dins del gran marc d’activitats de la Jornada de Nadal Familiar i comptarà amb la participació de les AIS – Infància sense Recursos, Centre Pedralbes, Fundació Finestrelles i Fundació Sara.

 A la web del club (https://www.rctb1899.es/index.php/ca/noticies/celebra-amb-nosaltres-la-jornada-de-nadal-familiar ) es pot consultar el programa d’activitats que ocuparan tot el dissabte 16 de desembre i que seran per a totes les edats i de tot tipus. A més a més, el Restaurant oferirà un menú especial de Nadal (reserves: 93 203 69 86).

A la tarda, just després de començar a les 18h el Concert de Nadal del Quartet de Jazz del Conservatori del Liceu al Chill-Out, se celebrarà el sorteig de les Cistelles Solidaries de la Fundació, que ja es troben exposades a l’Snack del club i la participació de les quals es pot comprar a control de pistes al preu de 5€. Pots consultar tota la informació de les Cistelles Solidaries al següent enllaç: https://www.rctb1899.es/index.php/ca/noticies/torna-el-sorteig-nadalenc-mes-esperat-del-club-les-cistelles-solidaries-lluiran-de-nou