Espanya queda finalista de l’ATP Cup amb ple de jugadors de l’RCTB-1899

14/01/2020

L’equip, format per Rafa Nadal, Roberto Bautista, Feliciano López, Pablo Carreño i Albert Ramos, va cedir contra la Sèrbia de Novak Djokovic per un global de 2-1 a l’eliminatòria final

Després de conquerir la Copa Davis el passat mes de novembre a la Caja Mágica, els jugadors del #TeamRCTB1899 van tornar a unir les seves forces per representar a Espanya a la nova ATP Cup disputada en territori australià. Rafa Nadal, Roberto Bautista, Pablo Carreño, Feliciano López i Albert Ramos van formar l’equip, capitanejat per Francis Roig, que va quedar finalista després de cedir a la gran final contra la Sèrbia de Novak Djokovic.

El Ken Rosewall Arena de Sydney va dictar sentència en el dobles decisiu després de mantenir-se la igualtat a l’eliminatòria amb el triomf de Roberto Bautista contra Dusan Lajovic per 7-5, 6-1 i la derrota de Rafa Nadal contra Novak Djokovic per 6-2, 7-6. A l’enfrontament de dobles final, Pablo Carreño y Feliciano López no van poder res davant l’empenta del propi Djokovic i de Viktor Troicki. Van cedir per 6-3, 6-4 en 1h15’ de joc.