Dunlop renova la seva gamma de pilotes de pàdel

Dunlop renova la seva gamma de pilotes de pàdel
17/05/2019

La pilota Dunlop Pro Padel homologada per la F.I.P

Dunlop ha presentat la seva nova gamma de pilotes de pàdel amb un disseny de packaging actualitzat i amb el valor afegit del segell FIP Approved en el seu model estrella – la Dunlop Pro Padel.

Dunlop va ser la primera marca en desenvolupar una pilota específica de pàdel, fa més de 20 anys, de la mà de la Federación Española de Padel. Avui dia, Dunlop segueix sent la marca referent en pilotes per a esports de raqueta en l’àmbit internacional, tant en pàdel com en tennis, squash & racketball.

Pel 2019, Dunlop ha renovat la seva gamma de pilotes per oferir dos models contrastats i que ofereixen la garantia de qualitat i rendiment que tot jugador espera d’una pilota Dunlop:

Dunlop Pro Padel – pilota desenvolupada per a competició i tornejos. Ideal pel jugador regular i avançat que busca una pilota ràpida i viva, amb una gran sensació de cop i una durada excepcional. Pilota homologada per la Federació Internacional de Pàdel.

Dunlop Team Padel – pilota desenvolupada per a competició i entrenaments. Ideal per al jugador regular i clubs/Escoles que busquen una pilota ràpida i viva, de gran consistència i de durada llarga.

Les noves pilotes de pàdel Dunlop estan ja disponibles a les millors botigues d’Espanya, i garanteixen la millor relació qualitat-preu del mercat per a jugadors, entrenadors i clubs de pàdel.