Coca-Cola ensenya la seva fàbrica de producció als Socis de l’RCTB-1899

30/01/2020

Aquesta visita forma part del calendari d’esdeveniments socials que organitza el Club durant l’any

Coca-Cola, un dels patrocinadors més antics de l’RCTB-1899, ha convidat als Socis del Club a conèixer per dins la seva fàbrica de Martorelles en una visita guiada per totes les seves instal·lacions. Els participants van poder conèixer de primera mà el funcionament del seu procés de producció i descobrir com es fabrica i arriba a les seves mans l’ampolla d’aquest refresc històric.

La visita s’ha realitzat aquest dijous, 30 de gener, a la planta de Martorelles, que és el centre més gran de tota la península. Ha començat amb una xerrada teòrica per situar a la gent, una degustació dels seus refrescos, sucs i altres begudes del grup Coca-Cola, i una visita guiada per les diferents àrees que conformen la fàbrica. Han recorregut la zona del laboratori on els tècnics que analitzen les mostres del producte, la sala de preparació de les begudes, les línies de producció on la beguda s’envasa en llaunes i ampolles, i la zona de distribució.

Coca-Cola European Partners Iberia és l’embotelladora de ‘The Coca-Cola Company’ per Andorra, Espanya i Portugal.

Aquesta visita estava dirigida a tots els Socis majors de dotze anys i ha acabat sent un èxit amb una assistència d’una vintena de Socis que han passat un agradable matí gràcies a la bona organització per part de Coca-Cola i del Club.