Wilson, pilota oficial de Roland Garros

14/11/2019

El patrocinador del RCTB-1899 es farà càrrec de la pilota i del cordatge oficial de Roland Garros gràcies a un acord per cinc anys amb la Federació Francesa de Tennis

La Federació Francesa de Tennis (FFT) i Wilson Sporting Goods han arribat a un acord de col·laboració que s’allargarà durant cinc anys posant el focus en el Grand Slam de Roland Garros i la mateixa FFT. Gràcies a aquest acord, Wilson es farà càrrec de la pilota i del cordatge oficials de Roland Garros. Wilson crearà una nova pilota de tennis d’alt rendiment de marca conjunta, dissenyada específicament per la cèlebre pista de terra batuda de Roland Garros i en diversos tornejos previs en 2020. Wilson també portarà el seu reconegut equip internacional de cordatge a Roland-Garros per assegurar que els tennistes disposen de serveis de primera classe durant el torneig.

A més de l’equipament pel torneig, Wilson i la FFT llençaran una gamma de productes de marca conjunta de Wilson/ Roland Garros de primera qualitat que combinarà elegància i alt rendiment. Entre els productes d’aquesta gamma hi haurà pilotes, raquetes, cordatge, bosses de tennis i accessoris. Els seguidors de tennis podran comprar aquests productes de marca compartida en persona en Roland Garros durant el Grand Slam de París, per internet a la botiga de Roland-Garros i a través de la xarxa de venda internacional de Wilson a partir de gener de 2020.

Durant el torneig, Wilson tindrà un espai de venda experimental en el qual els visitants de Roland Garros podran aprendre més sobre la marca i sobre la seva visió de futur del tennis, a més de poder escollir entre una àmplia col·lecció dels productes de tennis innovadors de Wilson. Wilson també proporcionarà equipament per a que els seguidors puguin provar-lo en diferents activitats de tennis a la zona Ten Up de la FFT.

Més enllà de les pistes de Roland-Garros, Wilson i la FFT col·laboraran per desenvolupar noves formes dinàmiques d’extendre l’experiència de Roland Garros per tot el món a través d’activitats experimentals digitals, així com amb contingut únic dels col·laboradors.

A més de la col·laboració amb Roland Garros, Wilson també és col·laborador oficial de la FFT i fabricarà la pilota oficial dels campionats nacionals de tennis de França. Per això s’involucrarà activament en programes com “Raquettes FFT,” “Fête du Tennis,” “Tennis à l’école,” Galaxie Tennis, “classement tennis” i “Tournois Multi-Chances” (TMC).

“Estem molt orgullosos de poder donar la benvinguda a Wilson com a col·laborador oficial de Roland-Garros i de la Federació Francesa de Tennis. Aquesta col·laboració, pensada a llarg termini, es fonamenta en els vostres valors compartits, com el rendiment i la innovació. Aquest doble acord amb Wilson, marca reconeguda en l’àmbit mundial, augmentarà la visibilitat internacional de Roland Garros i a la vegada animarà als francesos a practicar tennis, especialment a la gent jove, que són el futur dels nostres clubs”, va explicar Giudicelli, president de la Federació Francesa de Tennis.

“A Wilson estem encantats amb aquesta col·laboració amb la FFT”, assegura Hans-Martin Reh, director general de Wilson Racquet Sports. “La nostra passió i compromís per crear la millor experiència a pistes de terra batuda pels jugadors s’alinea amb la missió de la FFT, i, per això, aquesta col·laboració és realment única. I, com a marca innovadora i centrada en el disseny que sempre intenta créixer dins d’aquest esport, estem molt contents amb que la FFT vulgui fer un pas més enllà per augmentar la presència de Roland Garros a tot el món”.