Victoria Estrada, guanyadora del II Concurs de Fotografia

"Paseo por el volcán", títol de la fotografia guanyadora
08/11/2023

L’obra titulada “Paseo por el volcán” de Victoria Estrada, ha estat distingida com la millor fotografia d’entre totes les obres presentades al II Concurs de Fotografia de l’RCTB-1899, que es van exposar al Saló del Club del 2 d’octubre al 6 de novembre.

El Jurat del Concurs format per Genaro Millet, Vicepresident Social de l’RCTB-1899; Mònica Roura, directiva de l’Àrea Social i de Wellness; Berta Hausmann i Bonaventura Durall, socis del Club experts i coneixedors professionals del món de la fotografia; i Xavier Gonzálvez-Amat, representant de l’Àrea de Comunicació del Club, han valorat el nivell de les diverses obres presentades en les quatre categories temàtiques (Aventura, Esportiva, Paisatge i Lliure).

Després de posar en comú diversos criteris, el jurat va deliberar i va triar les millors fotografies de les quatre categories. Les obres guanyadores han estat:

  • “¡Qué bonita es la naturaleza!” d’Ángel Sastre  
  • “Paseo por el volcán” de Victoria Estrada
  • “En la calma del desert, el sol i els camells es desperten junts de bon matí“ d’Eulàlia Vilardell
  • “Puerta a nuevas realidades” de Mika Nielsen

D’entre les quatre obres finalistes, la fotografia de Victoria Estrada ha estat escollida com la millor de totes. L’autora serà premiada amb una nit d’hotel per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos gentilesa del Club i amb la col·laboració del patrocinador B Travel, agencia oficial de viatges de l’RCTB-1899.

Els altres tres finalistes també rebran un obsequi per part del Club. Tots els premis s’entregaran el dissabte 16 de desembre, dia de la Jornada del Nadal Familiar al Club.