REYKO i Son de l'Havana, els grups d'aquest any a les nostres Vetllades Musicals

25/06/2020

REYKO ens visitarà el dijous, 16 de juliol, mentre que Son de l'Havana actuarà en el nostre Club el dijous dia 23

Un any més, com cada any durant el mes de juliol, celebrarem al nostre Club les Vetllades Musicals, aquest any més especials que mai i complint fil per randa amb les mesures d’aforament i seguretat que ens marquen les autoritats polítiques i sanitàries.

En aquesta ocasió, el dijous 16, rebrem la visita de REYKO, un duet que de ben segur ens farà vibrar de valent. I el dijous 23, celebrarem la ja tradicional i màgica nit d’havaneres amb la música de Són de l’Havana, un grup que ja ens va acompanyar l’any passat.

A continuació us presentem els dos grups que ens visitaran aquests dos dijous:

REYKO és un duo de pop electrònic establert a Londres, format pels espanyols Soleil (cantant) i Igor (productor i multi-instrumentista). Una visita que ens fa especial il·lusió tenint en compte que l’Igor Fejzula va ser alumne de la nostra Escola de Tennis i va jugar en els equips juvenils del Club.

El duo es va donar a conèixer amb cançons virals com Spinning Over You (que té més de 20 milions de reproduccions), Set You Free (8 milions), Your Game (2 milions) o Herba Mala, cadascuna de les quals ha estat sincronitzada a una campanya publicitària, capçalera d'una sèrie de televisió o ha estat part de la banda sonora d'una pel·lícula.

Ara REYKO presenten en directe el seu disc debut homònim. És un disc en el qual la característica veu suau i íntima de Soleil pren centre, acompanyada per sons electrònics, baixos digitals i guitarres subtils produïts per l’Igor. El duo es nodreix d'estils com electro, minimal o hip hop per regalar-nos un disc debut d'electropop hipnòtic i alhora honest i íntim.

El directe de REYKO és una experiència hipnotitzant que, amb la seva barreja de ritmes electrònics, instruments acústics i veus xiuxiuejants, no deixa indiferent a ningú.

Mira aquí el videoclip de més èxit de REYKO.

Per la seva part, Son de l’Havana, de qui ja vam gaudir ara farà un any, és un quartet format per: Josep Lluis Blázquez (tenor i veu), Llorenç Fernández (guitarra i veu, líder i cantant de l’orquestra la Chatta, ex cantant de la orquestra La maravella), Oriol Roca, (coros i contrabaixista de jazz, cobla i mediterrani), i Jose M. Olaya, (acordió d’ Ingrid Morral i Terra Blava i altres).

Músics amb molts anys d’experiència dins del món de la música en general i amants del gènere de l’havanera, van crear aquesta formació per fer havaneres, rumba, música catalana d’autor, balades, valsets mariners, son cubà, tango i bolero, etc… un repertori variat i d’extraordinària qualitat ple de matisos nous, fusió en ritmes i harmonies.

Reviu en aquí alguna de les actuacions recents de Son de l'Havana.

Durant els propers dies, informarem detalladament del procés d’inscripció de cada una de les vetllades així com de totes les sorpreses que us tenim preparades.