Nou horari d'Activitats Dirigides Adaptat

06/01/2021

En compliment de les noves restriccions decretades per la Generalitat a partir del dijous 7 de gener, s'estableix la obligatorietat de tancar el Wellness Center, però es podran seguir fent les Activitats Dirigides a l'aire lliure i la piscina continuarà oberta amb un aforament limitat al 30%

Aquestes activitats estaran adaptades a les noves mesures establertes pel PROCICAT i mantindran la mateixa tarifa mensual habitual. Tanmateix, tots aquells socis/es que no vulguin continuar actius amb les Activitats Dirigides hauran de comunicar la seva baixa enviant un correu a activitatsdirigides@rctb1899.es. 

Recordem que per assistir a les Activitats Dirigides i fer ús de la piscina, amb aformanet limitat, és obligatori fer la reserva prèvia a través de l'app My Wellness. En cas de pluja no es donarà el servei d'Activitats Dirigides a l'aire lliure i s'informarà degudament als usuaris inscrits. Recordem que no està permès l'ús dels vestidors ni de les dutxes, excepte pels usuaris de la piscina.

Sentim haver de dur a terme aquestes mesures, però són d'obligat compliment per aconseguir frenar l'increment exponencial de contagis d'aquests últims dies.

Una vegada més, agraïm per avançat la comprensió i la col·laboració de tots.