Millora de les pistes de pàdel durant el mes d’agost

20/07/2021

Les 5 pistes de pàdel de l'RCT Barcelona-1899 estaran inutilitzables del 2 al 31 d'aquest mes

Els socies/es de l'RCTB-1899 poden jugar a les pistes del CT La Salut:

- Telèfon de reserves: Control de Pistes 93 213 24 00

- Les pistes de pàdel només es poden reservar per a dobles, excepte la pista individual.

- Nombre de reserves: no es podrà fer una reserva fins que no s'hagi acabat l'anterior i les reserves es podran fer màxim amb 48h d'antelació.

- Els quatre inscrits hauran de ser socis en actiu de l'RCTB-1899.

- En el cas de lloguer de pilotes o tovalloles, s'abonarà el seu import en el mateix moment a control de pistes en efectiu (no s'accepten pagaments amb targeta).

- Si no es presenten els jugadors 5 minuts abans de l'hora reservada, la pista quedarà alliberada.


Ens complau informar a tots els nostres socis/es que, després de realitzar una licitació entre tres proveïdors, s'ha validat el projecte de millora de les pistes de pàdel que s’executarà el proper mes d'agost, per la qual cosa les 5 pistes de pàdel de l'RCT Barcelona-1899 estaran inutilitzables del 2 al 31 d'aquest mes.
 
Les millores comprenen principalment anivellar la superfície i canviar la moqueta actual per la instal·lació de gespa artificial d'última generació per a la pràctica de pàdel.
 
L'actuació que es durà a terme inclou:
    • Canvi de gespa monofilament
    • Canvi de xarxes de protecció
    • Canvi d'alguns vidres defectuosos
    • Millores en el paviment porós (drenatge)
    • Millores en la pintura de les plaques
 
Així mateix, dins el projecte de millora s'inclou un manteniment semestral que inclourà la neteja de tota la superfície de les pistes; la inspecció de juntes, línies i unions de la gespa; la descompactació de la càrrega per aconseguir les propietats òptimes per al joc; la reposició de sorra de sílice que sigui necessària i el repàs del cordatge de la xarxa de joc per comprovar petits desperfectes i procedir a tibar-la.
 
Lamentem qualsevol inconvenient que pugui causar aquesta actuació però estem convençuts que és necessària perquè pugueu gaudir de les millors pistes de pàdel.