L’RCTB-1899 serà un espai lliure de fums excepte en una zona delimitada del chill-out

09/11/2023

A partir d’aquest mes de novembre, el Reial Club Tennis Barcelona-1899 serà un espai lliure de fums a totes les àrees interiors i exteriors del recinte esportiu del club

Aquesta mesura ha estat adoptada per la Junta Directiva per tal de promoure un entorn més saludable i segur per a tots els nostres socis i visitants.

Entenem que algunes persones són fumadores i, per tant, s'ha habilitat un espai per fumar a la zona del chill-out, sota els pins. Els sol·licitem que, si són fumadors, utilitzin exclusivament aquesta àrea designada per fumar i evitin fer-ho a qualsevol altre lloc del recinte, ni interior ni exterior.

La raó principal d'aquesta política és garantir que tots els nostres socis i visitants, molts d’ells nens i adolescents, puguin gaudir d'un ambient lliure de fum i respirar aire net mentre participen en activitats esportives i de lleure.

Agraïm a tots els socis la comprensió i la cooperació en la implementació d'aquesta política. La salut i el benestar de tots els nostres socis és la nostra prioritat, i estem segurs que aquesta mesura contribuirà positivament al nostre entorn.