L’RCTB-1899 celebra una nova edició de l’Oktoberfest

28/09/2019

Prop de 250 participants van assistir a la Plaça del Club per provar la varietat de cerveses que va aportar para l’ocasió Damm, patrocinador del Club i per gaudir dels plats i receptes tradicionals de la cuina alemanya.

El divendres 27 de setembre, l’esperit bavarès va tornar al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 com és costum en aquestes dates per celebrar l’Oktoberfest. A quarts de nou, els primers assistents van anar arribant i es van anar instal·lant a les taules, acompanyades per dues hostesses vestides al més pur estil bavarès.

La plaça del Club, engalanada amb banderoles blanc-i-blaves i il·luminada amb bombetes, es va transformar d’indret típic alemany per celebrar el tradicional esdeveniment que commemora l’enllaç entre la princesa Teresa i Lluis I de Baviera. Com és habitual, la festa es va caracteritzar per la diversitat de plats i receptes tradicionals de la cuina bavaresa, acompanyats amb cinc tipus de cervesa diferents, que com és tradició va tornar a proporcionar Damm, patrocinador de l’RCTB-1899.

Com ja va passar els últims anys, els presents es van ubicar per grups en taules amb estovalles blanc-i-blaves i alineades en fileres. Tot plegat amenitzat amb cançons folklòriques alemanyes sonant de fons.

Un altre dels protagonistes de la vetllada va ser el Jaguar F-Pace 100% que presidia un dels laterals de la plaça. Aquest vehicle, exposat pel patrocinador de l’RCTB-1899 Land Motors, va tornar a captar l’atenció dels assistents.

Degustació de cerveses Damm

Els assistents van poder provar cinc varietats de cervesa del Grup Damm: Estrella Damm, la clàssica; Damm Lemon, la clara amb un toc de llimona; Inedit, cervesa de malt i blat amb espècies; Malquerida, cervesa vermella fresca i la Complot, cervesa indian pale amb un grau d’alcohol més elevat (6,6%).