Les havaneres tanquen el Cicle de Vetllades Musicals

Les havaneres tanquen el Cicle de Vetllades Musicals
24/07/2015

El dijous 23 de juliol, el concert d'havaneres de 'Barcarola' va posar punt i final al Cicle de Vetllades Musicals davant més de 170 assistents que es van congregar a l'aire lliure a l'entorn de La Plaça. Des d'una hora abans de l'inici de l'actuació, els socis i convidats van aprofitar l'agradable caiguda de la nit estiuenca per sopar a les taules, decorades amb elegants espelmes de paper, a base de tapes i entrepans.

L'habitual presència a l'escenari de 'Barca de Mitjana' va ser rellevada en aquesta ocasió per 'Barcarola', un altre grup referent en el món de les havaneres. El quartet, procedent de Vilassar de Mar i compost per tres homes i una dona, va mostrar des dels primers compassos la seva contrastada qualitat. I la massa social de l’RCTB-1899, fidel des de fa dècades a aquesta cita que combina relaxació, romanticisme i nostàlgia, va gaudir amb la finor de les seves veus, la suau cadència de l'acordió i el toc clàssic que va aportar la guitarra.

Com mana la tradició, durant el descans de l'actuació es va servir la coca i l'imprescindible 'cremat', que a més d'impregnar la nit amb les seves impactants imatges fogoses, va contribuir a augmentar l'animació del públic. De resultes, en els compassos finals la interpretació conjunta de temes emblemàtics com 'La bella Lola' o 'El meu avi', acompanyada per una preciosa coreografia de mocadors blancs a l'aire, va estar carregada d'emotivitat.

Així, aquesta tranquil·la i agradable vetllada mediterrània va posar fi al Cicle de Vetllades Musicals de 2015. Moltes gràcies als integrants de 'Barcarola' i als assistents i, en nom de l’RCTB-1899, molt bon estiu a tots.