La Fundació RCTB-1899 arrenca la seva activitat organitzant un esdeveniment benèfic a les seves instal·lacions

La Fundació RCTB-1899 va fer entrega del sec solidari a TennisAid
21/08/2019

Part de la recaptació recollida amb l’actuació de Rocío Soler anirà destinada a projectes de “TennisAid”

La Fundació RCTB-1899 comença a agafar forma gràcies a l’impuls del concert benèfic a càrrec de la Rocío Soler, que es va celebrar el passat 4 de juliol. Una actuació solidària organitzada a les mateixes instal·lacions de l’RCTB-1899, en el marc de les vetllades musicals que se celebren al Club els dijous del mes de juliol.

El concert va ser tot un èxit organitzatiu i de públic, amb l’assistència de prop de 500 persones. Rocío Soler, és l’ànima de l’entitat benèfica “Luces Solidarias”, que amb el seu repertori va contribuir a recaptar fons per la Fundació del Club.

Els fons recaptats permetran a la Fundació poder començar a posar en marxa els seus propis projectes. Igualment, com a primera acció de la Fundació, es va decidir destinar part dels ingressos de l’esdeveniment al projecte solidari de “TennisAid”, que va col·laborar activament en la promoció del concert.

Per aquest motiu, la Fundació RCTB-1899, de la ma de la ma del President del Club, Jordi Cambra, i de la Directora de la Fundació, Iris Faull, va fer entrega del seu primer xec solidari de 1.710€ (20% de la recaptació total de l’esdeveniment) a TennisAid, entitat benèfica dirigida per Abel Rincón. Aquesta entitat solidària té projectes en diversos països africans, on mira de transmetre els coneixements bàsics per desenvolupar el tennis en escoles i petites poblacions rurals. A cada viatge que fan, entreguen material de tot tipus com raquetes, pilotes, roba o xarxes de tennis.

La missió de la Fundació RCTB-1899 és apropar els esports de raqueta a col·lectius amb difícil accés a l’esport, fomentant entre ells un estil de vida saludable.