La Clínica del Tennis Teknon ofereix diversos avantatges als nostres socis i sòcies

12/01/2024

Aquells socis i sòcies que ho desitgin o ho necessitin podran contractar un “pack” que consisteix en una revisió mèdica completa

DOSSIER INFORMATIU 

El passat mes de setembre, l’RCTB-1899 i la Clínica del Tennis Teknon van signar un acord de col·laboració per a la prestació de serveis mèdics tant als alumnes de l’Escola de Tennis i Pàdel com als socis i sòcies del nostre Club.

Ara, la Clínica del Tennis Teknon fa un pas més, i oferirà més avantatges als socis i sòcies. Aquells socis i sòcies que ho desitgin o ho necessitin podran contractar un “pack” que consisteix en una revisió mèdica completa, i en la qual entren les següents proves:

-Visita + electrocardiograma

-Ecocardiograma

-Prova d’esforç amb gasos o sense

-Espirometria

Aquesta revisió mèdica completa està valorada en 310€, (250€ visita + electrocardiograma + ecocardiograma + prova d’esforç) + 60€ (espirometria), però per als socis i sòcies de l’RCTB-1899 tindrà un cost de 200€ (-35%)*.

En el cas que no es requereixi el “pack” complert i només es tingués necessitat de fer algunes de les proves de forma independent, els pacients tindran un 15% de descompte.

Per a contractar qualsevol servei s’ha de fer trucant al 932 90 62 27 indicant que són socis o sòcies de l’RCTB-1899 i especificant la prova que necessiten realitzar. En cas de voler gaudir dels 4 serveis del “pack” s’ha d’especificar.

Recordem que la Clínica del Tennis Teknon té a disposició un servei permanent de traumatologia i medicina esportiva, de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00h, i per col·laboració mèdica a Creu Blanca, dissabtes i diumenge i torns nocturns entre setmana.

*Per als socis i sòcies de l’RCTB-1899 que tenen contractada la seva pòlissa de salut amb Mapfre, aquest servei serà totalment gratuït.