Jornada Familiar de l´Escola d´Iniciació

02/03/2010

El passat dissabte 27 de febrer va tenir lloc a les pistes del RCTB la 1ª Jornada Familiar de l’Escola d’Iniciació del present curs. Com era d´esperar, una enorme varietat de familiars, des de pares, mares, avis, àvies, cosins i inclús germans, van prendre part molt activament en els exercicis i jocs programats durant la jornada, que va ser tot un èxit.

En total hi va haver 132 participants, entre alumnes i familiars, que es van repartir per diferents pistes i van ser acompanyats i dinamitzats per fins a 24 tècnics de la nostra escola. Si hi ha una cosa que als nens que s´inicien els agrada més que jugar a tennis és poder fer-ho amb els pares, germans, i altres familiars.

Així que ja sabeu, si voleu tornar a viure aquesta experiència, només cal que consulteu als vostres fills si volen repetir el proper 29 de maig, quan es celebrarà la II Jornada Familiar del l´Escola d´Iniciació. Ah, i com a cloenda, va tenir lloc un berenar en el que tots els participants van poder reposar forces, després del dur esforç realitzat.

Us esperem el proper 29 de maig amb les energies recarregades.

 

Xavier Alujas, Responsable Escola Iniciació