Fantàstica cloenda de la primera edició del programa ‘Tennis que Suma’ de la Fundació Tennis Barcelona

08/07/2021

Tots els alumnes van poder gaudir d'una jornada final molt especial de les instal·lacions de l'RCTB-1899

La Fundació Tennis Barcelona va celebrar la cloenda de la primera acció del seu programa propi ‘Tennis que Suma’, que busca afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social i apropar i promoure l’ensenyança i pràctica del tennis com a activitat extraescolar. També pretén servir de vehicle d’aprenentatge de valors com l’esforç, el respecte, el compromís, la companyonia i la superació.

En aquesta primera edició hi han participat 10 alumnes d’entre 12 i 17 anys del Centre de Càritas La Barceloneta que cada dilluns des del 15 de març han jugat a tennis a les Pistes Poliesportives Municipals Parc de La Maquinista. Han estat 12 sessions o, el que és el mateix, més de 70 hores de tennis. La Fundació, a més, ha ofert berenar a tots els nois i noies del Centre Càritas La Barceloneta, participessin o no en l’acció.

La darrera activitat extraescolar del curs 2020-2021 va ser molt especial perquè es va portar a terme a les instal·lacions del nostre Club. A més, els alumnes van rebre un obsequi excepcional: una raqueta de tennis donada pels nostres socis i sòcies, juntament amb un ‘pack’ de record amb obsequis del Club.

La Fundació ja té previst ampliar les accions del programa ‘Tennis que suma’ en altres instal·lacions de la ciutat, per tal que el més joves puguin gaudir d’aquesta fantàstica experiència.

Aquest projecte no hagués estat possible sense la col·laboració de Càritas, en especial, dels seus educadors, Gerard Monfort i Juan Manuel Camacho, qui, juntament amb els monitors col·laboradors de la Fundació, han estat els principals motivadors del grup de nois i noies que han gaudit de l’activitat, en tot moment sota la supervisió i compromís del personal de l’Escola de Tennis de l’RCTB-1899. Així mateix, Ferrer&Ojeda, Cacaolat i el forn Escolà han fet la seva aportació, cobrint les necessitats logístiques, amb els berenars i els materials de tennis que s’han utilitzat en cadascuna de les trobades.