El RCTB, Campió de Catalunya Infantil Femení A

18/03/2010

El passat 13 de març, el RCT Barcelona-1899 es va proclamar Campió de Catalunya per Equips Infantils Femenins “A” Or, en imposar-se a la final al CT Barcino, que comptava amb l´avantatge de jugar al seu propi club. El capità de l´equip, David Serrano, va saber motivar i concienciar les seves jugadores, que van respondre guanyant tota els partits per imposar-se amb un contundent 4 a 0.

Aquests van ser els resultats de la final que, com veieu, es va decidir als partits individuals, sense necessitat de recórrer als dobles. Elena Roca va guanyar a Paula Badosa 6/2 i 7/6(7), Jil Belen Teichmann a Natalia Serrano 6/4 i 6/2, Delia Arranz a Laura Ballesteros 6/2 i 6/2 i Marta Tintorè a Natalia Gimeno 6/2 i 6/4. Per arribar a la final, el RCT Barcelona-1899 havia derrotat en semifinals al CT Reus Monterols, quart cap de sèrie, per 3 a 1. Mentre que el CT Barcino havia deixat fora de la competició al CT Girona, tercer favorit, per 3 a 2.

Per la seva banda, l´Equip Infantil Masculí “A” Or es va proclamar Campió de Consolació d´aquest mateix Campionat de Catalunya. A primera ronda, l´equip format per Borja Pujol, Jose Olivier, Pol Giraldez, Xavi Turc, Fernando López-Fonta i Albert Castella, va perdre per 4 a 1 amb el CE Laietà, cap de sèrie numero 2 de la competició. Però a continuació es van refer anímicament i van derrotar el CT Girona per 4 a 3, i el CT Andrés Gimeno per 5 a0. A la final de consolació, el RCTB va derrotar l´Athlètic Terrassa Hoquei Club per 4 a 1.

Un cop més, volem agrair l´assistència de diversos membres de la junta esportiva a la final disputada al CT Barcino. I, cóm no, agrair també la deferència que el Club va tenir de preparar, ja de tornada a les dependències del RCTB, un aperitiu per celebrar totes dues  victòries, la absoluta de l´equip femení i la de consolació del masculí.

Per acabar, volem destacar a tres campions individuals de l´Open Express Pere Massip disputat al RC. Polo aquest mateix cap de setmana. Van ser Alejandra Ferrer, en categoria Benjamí Femení 2; Georgina Segarra, en Junior Fem; i Oriol Andres, en  Cadet Masculí. I finalistas d´aquest mateix campionat van ser Itziar Bueno Tintoré, en categoria Infantil Femení 3, i Claudia Herrero, en Junior Femení.