Comença la segona edició del circuit Sub-14 del Barcelona Open Banc Sabadell

11/01/2023

El torneig, que s’organitza de la mà de la Federació Catalana de Tennis i a proposta d’Esportcat, es disputarà a Girona, Lleida, Sabadell i Reus

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó manté la seva posta pels joves valors del tennis català i en aquest 2023 organitzarà la segona edició del circuit Sub-14. Aquesta competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els quatre campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril del 2023) i comptarà amb un quadre amb els vuit millors jugadors de la categoria (masculí i femení). Els primers jugadors ja han aconseguit el bitllet per a disputar el torneig després de guanyar el Rafa Nadal Tour Sub-14 portat a terme a les pistes del RCTB-1899 durant la primera setmana de gener i son Alex Ramis i Carla Vázquez.

Els quatre tornejos es jugaran durant quatre caps de setmana seguits i, coincidint amb el dia de les finals, se celebrarà el Family Day amb clínics per a joves i adults, sorteig d'entrades pel torneig ATP 500 i moltes sorpreses més.

Les dues primeres competicions es jugaran a partir del 14 i 15 de gener al Club Tennis Reus Monterols (Tarragona) i al Club Tennis Sabadell (Barcelona). Durant els tres primers caps de setmana s'aniran jugant les eliminatòries i al quart s'acabarà amb les finals (4 i 5 de febrer). Els altres dos campionats començaran el 21 i 22 de gener a les pistes del Club Tennis Girona i del Club Tennis Urgell (Lleida).

El campió i campiona de cadascuna de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que se celebrarà la setmana del 15 al 23 d'abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on els nens i les nenes classificats podran viure en primera persona l'experiència d'un torneig d'alta competició i conviure amb els jugadors professionals. De moment, Rafa Nadal i Carlos Alcaraz ja han confirmat la seva participació per a la pròxima edició, que serà el 70è aniversari del torneig i del que les entrades s'estan venent a molt bon ritme a la web oficial (www.barcelonaopenbancsabadell.com).

Aquesta iniciativa, de la mà de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i Esportcat –en el marc del patrocini del Govern català al Barcelona Open Banc Sabadell-, forma part d’un conjunt d’accions del torneig per potenciar el tennis a Catalunya. També s’emmarca en l’objectiu d’Esportcat, sota el concepte esport circular, d’ampliar la mirada i que els grans esdeveniments no siguin un punt i final i així aprofitar la capacitat de projecció de l’esdeveniment per a la promoció de l’esport base.

 

Finals del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14:

4 de febrer 2023              CT Reus Monterols (Tarragona)

5 de febrer 2023              CT Sabadell (Barcelona)

11 de febrer 2023            CT Girona

12 de febrer 2023            CT Urgell