Celebrada la Festa d’Estiu de l’RCTB-1899 complint amb la normativa Covid-19

08/07/2021

El tradicional Sopar del Soci es va poder tornar a celebrar després de la cancel·lació de l’edició 2020 per l’afectació de la pandèmia

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

L’RCTB-1899 va poder celebrar el passat 1 de juliol la Festa d’Estiu més especial. Després de la cancel·lació de l’edició del 2020 pels problemes derivats de la Covid-19, enguany s’ha pogut celebrar aquest tradicional Sopar del Soci gràcies al compliment de les mesures de seguretat i d’higiene decretades per les autoritats per lluitar contra la pandèmia. D’aquesta manera, el Club va poder tirar endavant una de les celebracions socials més esperades de l’any i va aprofitar per pujar els ànims dels socis i sòcies després d’haver deixat enrere un any molt complicat per a tothom. La temàtica d’aquest any evocava a un prat verd ple de margarites que donava sensació de llibertat i transmetia molta pau, en contraposició al dur confinament a la ciutat que vam viure durant els mesos més complicats de la pandèmia.

La Festa d’Estiu va començar amb el tradicional aperitiu, que en aquesta ocasió es va servir directament a les taules com a mesura de seguretat contra la Covid-19. Les taules van ser d’un màxim de 8 comensals i van tenir una separació més gran del que és habitual entre elles. La celebració d’aquesta vetllada va ser una mica diferent dels anys anteriors però el bon ambient de germanor entre els socis va ser el de sempre. Com és habitual, el vicepresident social, Genaro Millet, va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair el suport rebut durant la pandèmia. Acompanyant el sopar, servit pel servei de restauració de l’RCTB-1899 liderat pel Carles Vera i el Gonzalo Ros, es van programar diversos actes habituals d’aquesta festa.

El Club va retre homenatge a tots aquells socis i sòcies que han demostrat la seva fidelitat incondicional a l’entitat i que el president, Jordi Cambra, va destacar en un emocionant discurs. Primer es va fer un sentit homenatge a dos socis que l’any passat van arribar als 75 anys de pertinència al Club. Maria Teresa Mogas Bassas, que va estar present al sopar, i Arturo Suqué Puig, que malauradament ens va deixar setmanes abans.  Seguidament, va ser el torn dels socis i sòcies que van complir 50 anys de membres i els quals van rebre la insígnia del club commemorativa. Excepcionalment, es va fer pujar a l’escenari ubicat a les pistes 1 i 2 per fer un foto de família als membres que van ser homenatjats durant l’any 2020 en privat per culpa de la pandèmia, i a continuació, van pujar d’un en un els socis i sòcies als que els corresponia en aquest any 2021.

Un dels moments més esperats de la nit tampoc va faltar aquest any, el sorteig de regals. En total es van rifar una trentena d’obsequis gentilesa del club, dels seus serveis oficials, dels seus patrocinadors i col·laboradors. Per part del club, es van obsequiar dos packs de viatge més entrenament i estància de cap de setmana a la Rafa Nadal Academy by Movistar de Manacor. També es va sortejar un lot amb la nova equipació Austral del club per la temporada 2021 i el rellotge oficial de l’RCTB-1899 que es pot trobar a la botiga del club. Per part dels proveïdors de serveis oficials del club, l’àrea de Fisiosalut va donar una sessió per fer una avaluació musculoesquelética i una pauta preventiva, el servei de perruqueria femenina va donar una neteja facial i un tractament de cabell amb tint natural, la Botiga Esportiva va obsequiar amb un pack de tres encordats Luxilon i el Restaurant del Club va donar un val per dinar o sopar, entre setmana, per a dues persones.

Els patrocinadors del Club també es van implicar a la festa, aportant grans regals com un viatge a Cuba per a dues persones i una estància de dues nits a un hotel de la cadena Barceló gentilesa de B the travel brand. Lenovo va obsequiar amb dues tauletes IdeaPad Duet Chromebook, Nussli va oferir entrades per a dues persones per assistir al concert de Jorge Drexler al Festival Jardins de Pedralbes, ISDIN va aportar un lot de productes de fotoprotecció, Gramona va oferir dues ampolles de cava Gramona III Lustros, Familia Torres va regalar dos lots de tres ampolles de vi, Wilson va sortejar 2 packs de tennis de raqueta, raqueter i tovallola; Dunlop va aportar dos packs de pàdel de pala, paleter i gorra; La Roca Village va obsequiar amb un val de 500€ per comprar a les seves botigues i VistaOptica va sortejar dues ulleres de sol Ray-Ban.  A més a més, diverses empreses externes també van col·laborar aportant obsequis, com una experiència enoturística única amb Barraca entre Vinyes, un lot de productes Chocolat Factory o els obsequis per a totes les sòcies que va aportar la firma de rellotgeria i joieria Rabat.

Per acabar la festa, la banda The Shu Shu’s feat. David Philips va actuar en directe mostrant el seu repertori de clàssics del millor soul, blues funk i composicions originals. D’aquesta manera, la celebració de la Festa d’Estiu va ser tot un èxit, es va tornar a aixecar els ànims de la gent i des del club volem agrair a socis, patrocinadors, col·laboradors i treballadors per fer-ho possible.