Caminada des del RCTB al Castell de Montjuic

Caminada des del RCTB al Castell de Montjuic
01/02/2010

El passat divendres 29 de gener vem realitzar la nostra primera sortida a peu per Barcelona amb un grup de sòcies. Es tracta de la primera d'una sèrie de caminades que l'equip de fitness té previstes per a realitzar en els propers mesos. I és que, com segurament haureu sentit alguna vegada en boca d'especialistes de la salut, caminar és l'exercici més complert i sa per a l'organisme.

El recorregut va ser des del Reial Club de Tennis Barcelona fins al Castell de Montjuïc i vem tenir la sort de gaudir d'un dia d'hivern assolellat i molt agradable. Vaig poder comprovar el bon estat de forma del grup, a més de constatar la il lusió d'algunes sòcies que, de sobte, em comentaven: "Quant de temps feia que no passava per aquí!".

Comentaris o reflexions d'aquest tipus ens motiven molt per seguir organitzant aquestes sortides tan saludables. Seguirem pensant en recorreguts atractius per tornar a passar per llocs que estiguin presents en els nostres records. Així que us convido a seguir amb aquesta iniciativa amb el propòsit que en la pròxima siguem més caminants.

 

Manel Bonilla

Tècnic Fitness Center