Visita exclusiva a la cava històrica de Gramona a Sant Sadurní d'Anoia

02/07/2020

Visitar Gramona és viatjar 150 anys al llarg del temps per conèixer de prop la tradició de sis generacions de viticultors i cellerers

A Gramona, ens complau tornar a obrir les portes de casa nostra per seguir compartint amb vosaltres el nostre dia a dia.

Sent conscients del paisatge privilegiat que tenim al nostre voltant hem dissenyat algunes experiències exclusives perquè, amb grups reduïts, pugueu visitar-nos i gaudir del nostre entorn sense cap tipus de risc, ja que hem posat en marxa un protocol que garanteix la seguretat sanitària de visitants i treballadors.

Visitar Gramona és viatjar 150 anys al llarg del temps per conèixer de prop la tradició de sis generacions de viticultors i cellerers. Una tradició que, juntament amb l’esforç i la constància per cercar sempre l’excel·lència en els nostres vins i respectar al màxim la nostra terra, han fet de Gramona un dels cellers amb més prestigi del sector. 

Viu la natura d’un dels cellers més prestigiosos del país

Després de tantes setmanes de tancament, les activitats a l’aire lliure són les que més vénen de gust. Per això us proposem passejos per les nostres vinyes, on a més de respirar aire pur podrem compartir algunes de las tècniques de la viticultura de respecte que duem a terme a les nostres vinyes.

També, us oferim la possibilitat de gaudir d’aquest passeig a cavall. Una de les nostres guies serà l’encarregada de descobrir-vos els llocs més màgics del nostre paratge i d’explicar-vos la història d’aquest celler familiar.

Al cor de les nostres terres es troba la granja on tenim cura dels nostres animals, entre els quals hi tenim vaques, cavalls (de munta i de tracció), ases, oques, ovelles, gallines... Aquí us convidem a fer una parada en el camí per olorar les herbes medicinals del nostre hort que utilitzem en l’agricultura biodinàmica.

Per veure com s’elabora el vi, us ensenyarem el Celler Batlle, situat a prop de les  vinyes. Un celler que compta la tecnologia més puntera per elaborar vins de manera sostenible respectant el medi ambient.

I, com no podia ser d‘una altra manera, visitarem la Cava Històrica, ubicada al centre del poble de Sant Sadurní. Aquí reposen les nostres ampolles més emblemàtiques de la casa i elaborades de manera artesanal esperant el seu moment òptim per veure la llum.

Gastronomia de proximitat i vins de qualitat d’un celler centenari

Per acabar, gaudireu d’un tast comentat d’alguns dels nostres vins i escumosos més reconeguts. O si ho preferiu, d’un maridatge amb ingredients de proximitat i del nostre hort biodinàmic.

Volem compartir amb vosaltres el més preuat dels nostres paratges i passejar entre vinyes i ampolles per entendre el que la nostra terra, el Penedès, ens ofereix.

Us esperem per continuar brindant junts.

 

Per a més informació i reserves, poden contactar a:

Mail: visita@gramona.com

Telèfon: 93 891 01 13

Web: https://www.gramona.com/visitans/