Segueixen els preparatius del nou curs de l'Escola de Tennis Solidari

14/09/2023

Iniciem la temporada 2023/2024

Des de la tornada a primers de setembre, l'equip de la Fundació ha estat immers en reunions de planificació, treballant colze a colze amb les entitats socials de referència que donen suport als dos programes de l'Escola de Tennis Solidari. Aquest esforç conjunt ens permet alinear els nostres programes, objectius i metodologia per fer un nou curs de tennis i valors.

En paral·lel a les classes setmanals, recuperarem el tennis en família, per la qual cosa en algunes de les instal·lacions reunirem pares, mares i germans de l'escola per tal de gaudir junts de sessions de tennis en família. Una experiència que permet generar espais de qualitat i enfortir valors familiars a través de l’esport.

Havent superat l'any passat les nostres pròpies expectatives, també enfrontem l'any escolar amb un nou desafiament: millorar la qualitat del que oferim, perquè aquest any ens comprometem a fer-ho encara millor. Coneixem cada dia més les diverses realitats dels nostres beneficiaris i estem decidits a ajustar els nostres programes perquè l'acompanyament a nens i nenes en risc d'exclusió sigui, un any més, una realitat.

A la Fundació de Tennis Barcelona, ​​continuarem treballant per brindar tennis, valors i suport als que més ho necessiten. Esperem compartir amb tots els socis i sòcies els nostres èxits i èxits en aquest nou viatge!